Tweede Pinksterdag
21-05-2020 - 12:38

Ons kantoor zal deze dag gesloten zijn. Mocht u op maandag uw leefgeld ontvangen dan verandert er voor u niets.

Coronavirus
10-03-2020 - 13:16

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft Bewindvoerderskantoor Kroezen BV besloten extra maatregelen te treffen. De maatregelen zijn volgens de richtlijnen van het RIVM en blijven van kracht tot minimaal 1 juni a.s.

Bewindvoerderskantoor Kroezen BV blijft voor cliënten en instanties telefonisch bereikbaar tussen 09.00 – 12.00 uur en van 13.30 - 16.30 uur. De spreekuurlijnen zijn ook gewoon beschikbaar.

Onze kantoren worden daarentegen tot ten minste 1 juni gesloten voor bezoek. Post kan eventueel gedeponeerd worden in de brievenbus van ons kantoor.

De huisbezoeken, evenals andere afspraken die al gepland zijn, komen te vervallen. Uw dossierbehandelaar zal voor een nieuwe afspraak contact met u opnemen.

Vanwege de sluiting van alle rechtbanken in Nederland vervallen de geplande zittingen. Uw dossierbehandelaar zal u hiervan op de hoogte stellen.

Houd er s.v.p. rekening mee dat onze reactietermijn langer kan zijn dan u van ons gewend bent. Dit geldt ook voor de wachttijden aan de telefoon of de verwerking van de post. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bedankt voor uw begrip.
 

Klik hier voor actuele informatie en wat u zelf kunt doen qua voorzorgsmaatregelen betreffende het coronavirus.

BRON: RIVM

Nalatenschappen

Het beheren en afwikkelen van een nalatenschap is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Als u dit liever niet zelf wilt regelen, kunt u dit uitbesteden.

Niet alleen kunnen wij de nalatenschap na een overlijden tijdelijk beheren en afwikkelen, maar treden wij ook op als beheerder van (een deel van) de nalatenschap vanuit een testamentair bewind of vanuit een verzoek van de erfgenaam zelf.

Bij een testamentair bewind zijn wij in het testament al benoemd tot testamentair bewindvoerder. Dit gebeurt vaak ten behoeve van (minderjarige) kinderen tot een bepaalde leeftijd of ten behoeve van personen die door omstandigheden zelf niet in staat zijn hun financiën te beheren.

Het testamentair bewind heeft vaak alleen betrekking op de nalatenschap.