Er zijn momenteel geen meldingen en/of storingen.

Diensten

Mensen die slecht kunnen lezen en schrijven, financieel ongeletterd zijn, geen overzicht meer hebben over hun schulden, verstandelijk beperkt zijn, psychische of relationele problemen hebben, verslaafd of dementerend zijn, kunnen hun eigen financiële en persoonlijke belangen soms (tijdelijk) niet overzien of worden gemakkelijk slachtoffer van misbruik door anderen. Om deze mensen te beschermen kan de rechter een bewindvoerder, curator of mentor benoemen.

Bij Bewindvoerderskantoor Kroezen BV werken bewindvoerders, mentoren en curatoren die de belangen van hun cliënten nooit uit het oog verliezen. Wij zijn er voor iedereen die (tijdelijk) niet in staat is om zijn eigen financiële en persoonlijke belangen te behartigen. Onze kracht zit in de persoonlijke benadering naar onze cliënten toe. We gaan respectvol te werk met als doel onze cliënten zo veel mogelijk grip te geven en te laten houden op hun leven.

In onze nieuwe folder hebben wij in het kort omschreven wat wij voor u kunnen betekenen. Ontdek onze folder en download hieronder.

Budgetbeheer

Budgetbeheer

Lees meer
Bewindvoering

Bewindvoering

Lees meer
Mentorschap

Mentorschap

Lees meer
Curatele

Curatele

Lees meer
Nalatenschappen

Nalatenschappen

Lees meer
Staat de dienst die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Contact opnemen