Er zijn momenteel geen meldingen en/of storingen.

Aanmelden

Procedure

Iedereen die een bewindvoerder, mentor of curator nodig heeft, doorloopt een vast traject.

De aanmelding 
U kunt uzelf, uw familielid of uw cliënt bij Bewindvoerderskantoor Kroezen aanmelden voor bewindvoering, mentorschap of curatele. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier. Na ontvangst krijgt u zo snel mogelijk een bevestigingsmail en openen wij een dossier. Intern overleggen we wie uw dossierhouder wordt. Hij plant binnen een maand een intakegesprek met u. Als dit door omstandigheden niet mogelijk is, informeren we u hierover.

Het intakegesprek 
Het intakegesprek is bedoeld om kennis te maken met elkaar, informatie aan te vullen en uw vragen en behoeften te bespreken. Samen met u nemen we de stukken door die vereist zijn voor een verzoek aan de rechtbank en vullen we het benodigde formulier in. We leggen uw informatie (of die van uw cliënt of familielid) vast in een persoonlijk dossier. Dit dossier wordt alleen gebruikt voor het verzoek aan de rechtbank.
De informatie die wij van u ontvangen, wordt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) behandeld.

Na het intakegesprek 
Nadat we uw verzoek hebben verwerkt en uw dossier compleet is, sturen we het door naar de rechtbank. Het kan even duren voordat de rechtbank de zaak in behandeling neemt. U krijgt altijd een schriftelijke uitnodiging voor de zitting.

De zitting bij de rechtbank
De kantonrechter stelt u tijdens de zitting een aantal vragen en vertelt over de rechten en plichten van een bewindvoerder/mentor/curator. In totaal duurt de zitting ongeveer een kwartier. Binnen twee weken beslist de kantonrechter of u een bewindvoerder/mentor/curator krijgt. Bewindvoerderskantoor Kroezen en u ontvangen beiden per post de beslissing. 
Uw dossierhouder neemt daarna contact met u op om door te nemen hoe het traject gaat verlopen. Ook maakt hij afspraken met u over uw leefgeld (het geld waarover u beschikt om van te leven). Met vragen kunt u bellen tijdens het telefonisch spreekuur of een e-mail sturen. De gegevens vindt u op de medewerkerspagina.

Kies uw aanmeldformulier

Liever telefonisch aanmelden?

Dat kan ook. Bel 0485 - 572 422 en één van onze medewerkers helpt u dan verder.

Diensten

Budgetbeheer

Budgetbeheer

Lees meer
Bewindvoering

Bewindvoering

Lees meer
Mentorschap

Mentorschap

Lees meer
Curatele

Curatele

Lees meer
Nalatenschappen

Nalatenschappen

Lees meer
Staat de dienst die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Contact opnemen