Tweede Pinksterdag
21-05-2020 - 12:38

Ons kantoor zal deze dag gesloten zijn. Mocht u op maandag uw leefgeld ontvangen dan verandert er voor u niets.

Coronavirus
10-03-2020 - 13:16

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft Bewindvoerderskantoor Kroezen BV besloten extra maatregelen te treffen. De maatregelen zijn volgens de richtlijnen van het RIVM en blijven van kracht tot minimaal 1 juni a.s.

Bewindvoerderskantoor Kroezen BV blijft voor cliënten en instanties telefonisch bereikbaar tussen 09.00 – 12.00 uur en van 13.30 - 16.30 uur. De spreekuurlijnen zijn ook gewoon beschikbaar.

Onze kantoren worden daarentegen tot ten minste 1 juni gesloten voor bezoek. Post kan eventueel gedeponeerd worden in de brievenbus van ons kantoor.

De huisbezoeken, evenals andere afspraken die al gepland zijn, komen te vervallen. Uw dossierbehandelaar zal voor een nieuwe afspraak contact met u opnemen.

Vanwege de sluiting van alle rechtbanken in Nederland vervallen de geplande zittingen. Uw dossierbehandelaar zal u hiervan op de hoogte stellen.

Houd er s.v.p. rekening mee dat onze reactietermijn langer kan zijn dan u van ons gewend bent. Dit geldt ook voor de wachttijden aan de telefoon of de verwerking van de post. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bedankt voor uw begrip.
 

Klik hier voor actuele informatie en wat u zelf kunt doen qua voorzorgsmaatregelen betreffende het coronavirus.

BRON: RIVM

Budgetbeheer

Budgetbeheer is voor mensen die hulp nodig hebben bij het regelen van hun financiële zaken omdat ze het overzicht op hun administratie dreigen te verliezen. Wie in aanmerking komt voor budgetbeheer krijgt een budgetcoach toegewezen.

De budgetcoach ondersteunt bij de financiële administratie. Als er sprake is van een betalingsachterstand adviseert de budgetcoach over het afbetalen van deze achterstand en het toewerken naar een financieel gezonde toekomst.